fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • Duitse markt voor thuisbatterijen bereikt 2 miljoen huishoudens tegen eind 2024
Jerry van Es
Gepubliceerd op: juni 5, 2024

Aan het einde van dit kalenderjaar hebben 2 miljoen gezinnen in Duitsland een thuisbatterij. Die verwachting spreekt de Duitse Vereniging voor Energieopslagsystemen (BVES) uit.

‘De aanhoudende, zeer positieve ontwikkeling van de markt laat zien dat het belang van energieopslagsystemen voor een stabiel en kostenefficiënt energiesysteem aanzienlijk toeneemt’, aldus Urban Windelen, Managing Director van de BVES.

15,7 miljard euro
Windelen meldt dat de energieopslagsector in Duitsland afgelopen kalenderjaar een omzet boekte van 15,7 miljard euro.

Lees de rest van het artikel

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

 Bronnen 


De Jonge Baas, M. (2024, 3 juni). BVES: eind dit jaar thuisbatterij bij 2 miljoen consumenten in Duitsland. Solar Magazine. https://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i37644/bves-eind-dit-jaar-thuisbatterij-bij-2-miljoen-consumenten-in-duitsland

Insert Content Template or Symbol
Over de auteur Jerry van Es

Al jarenlang ben ik gepassioneerd over duurzame energie en geloof ik in de kracht van thuisbatterijen en andere groene oplossingen. Mijn achtergrond als ondernemer heeft mij doen besluiten om Nederland verder te helpen om minder afhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Mijn motto? "Energie van Vandaag - Comfort voor Morgen"

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wat anderen over ons zeggen:

Fleur uit Haarlem

J. Gommers uit Assen

Thom IJben uit Hoorn

Mevr. Lievers uit Best

>