fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • Energieopslag van Huawei biedt mogelijke oplossing voor 600 miljoen Afrikanen
Jerry van Es
Gepubliceerd op: juli 3, 2024

3 juli 2024, Purmerend - Meer dan 600 miljoen mensen in Afrika hebben geen toegang tot moderne energiediensten in huis. De energievraag stijgt, waarbij 55% van de energie op het continent wordt gebruikt voor huishoudens. Huawei speelt hierop in met geavanceerde energieopslagoplossingen zoals de Power-M en de Residential Smart-String ESS.

Power-M: Compact en efficiënt

De Power-M is een digitale back-up stroomoplossing die binnen 0,02 seconden schakelt tussen verschillende energiebronnen. Met een voetafdruk van slechts 0,1 m² is deze oplossing geschikt voor zowel stedelijke als landelijke gebieden. De robuuste aluminium behuizing biedt bescherming tegen hitte, stof en water, terwijl de esthetische afwerking zorgt dat het apparaat in elk interieur past.

"Zonne-energie is overvloedig aanwezig op het continent en huishoudens moeten klaar zijn om hiervan te profiteren," zegt Nick Lusson, Vice President van Huawei Digital Power East Africa. Huawei's Power-M maakt dit mogelijk met modulaire batterijen en ingebouwde optimalisatoren.

Residential Smart-String ESS: Volledige netonafhankelijkheid

Het Residential Smart-String ESS systeem biedt een volledig zonne-fotovoltaïsche oplossing met uitbreidbare batterijcapaciteiten. Dit systeem is ideaal voor gebieden met instabiele stroomnetten of elektriciteitstekorten. Slimme accessoires zoals de Smart Guard en de FusionSolar-app zorgen voor intelligente monitoring en energiebeheer op afstand.

Duurzaamheid en lange levensduur

Huawei’s thuisaccu's zijn ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Met een garantie van 10 jaar en een beleid van volledige vervanging bij garantieproblemen, biedt Huawei betrouwbare oplossingen zonder de noodzaak van reparaties of reserveonderdelen.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en ontdek binnen 1 minuut of een thuisbatterij voor jou interessant is. 

Dit is volledig vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

 Bronnen 


Huawei’s smart energy storage systems offer convenient solutions for African homes. (z.d.). Engineering News.
https://www.engineeringnews.co.za/article/huaweis-smart-energy-storage-systems-offer-convenient-solutions-for-homes-cross-the-african-continent-2024-06-28

Insert Content Template or Symbol
Over de auteur Jerry van Es

Al jarenlang ben ik gepassioneerd over duurzame energie en geloof ik in de kracht van thuisbatterijen en andere groene oplossingen. Mijn achtergrond als ondernemer heeft mij doen besluiten om Nederland verder te helpen om minder afhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Mijn motto? "Energie van Vandaag - Comfort voor Morgen"

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wat anderen over ons zeggen:

Fleur uit Haarlem

J. Gommers uit Assen

Thom IJben uit Hoorn

Mevr. Lievers uit Best

>