fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • Pylontech batterij ervaringen

Pylontech batterij ervaringen

Jerry van Es
pylontech

Score

4.0/5

Op basis van 2 ervaringen

Omdat energieopslag vrij ingewikkeld is en kosten met zich meebrengt is het raadzaam om je goed te verdiepen in de verschillende merken en producten. Hieronder vind je alle ervaringen met Pylontech thuisbatterijen

Pylontech thuisbatterij reviews

Met enige regelmaat laten onze bezoekers en klanten reacties achter op onze website, waaronder productbeoordelingen. Hieronder hebben we alle ervaringen van Pylontech batterijen uitgelicht.

Pylontech Force H2 10,65 kWh


GroeneKoning

Deze batterij doet precies wat je ervan verwacht; betrouwbaar, duurzaam, en met de mogelijkheid tot uitbreiding, echt een waarde voor ons gezin!

reviews1112

Johnn de S

Ik heb deze accu 2 maanden geleden door een andere partij laten installeren. Heb hem wel uitgebreid naar meer dan 20 kWh en ben super tevreden. Me hele terrarium draait op de thuisbatterij!

Hulp nodig bij je eerste thuisbatterij? 

ThuisbatterijNederland is een onafhankelijk collectief van installateurs door het hele land. Wij matchen je met de installateur die het best aansluit op jouw wensen.

Bespaar tijd èn geld en ontvang direct een vrijblijvende offerte in je mailbox! 💰🤑

Een eigen Pylontech review achterlaten?

Wil je ook een review van een thuisaccu van Pylontech achterlaten? Ga dan naar onze winkel en vul deze in bij het juiste product. 

Let op! Wij doen er alles aan om onze bezoekers van betrouwbare informatie te voorzien die daadwerkelijk kan helpen bij de oriëntatie van de aanschaf van een thuisbatterij. Daarom kan het zijn dat we contact met jou opnemen nadat je jouw ervaringen hebt gedeeld. Dit doen we om de echtheid en juistheid van je reactie te controleren.

Over de auteur Jerry van Es

Al jarenlang ben ik gepassioneerd over duurzame energie en geloof ik in de kracht van thuisbatterijen en andere groene oplossingen. Mijn achtergrond als ondernemer heeft mij doen besluiten om Nederland verder te helpen om minder afhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Mijn motto? "Energie van Vandaag - Comfort voor Morgen"

Wat anderen over ons zeggen:

Fleur uit Haarlem

J. Gommers uit Assen

Thom IJben uit Hoorn

Mevr. Lievers uit Best

>