fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

ROYPOW thuisbatterij

ROYPOW is een chinese fabrikant dat al een aantal jaar toonaangevend is oop het gebied van energieopslag. Naast verschillende toepassingen in de transportsector heeft het bedrijf de laatste jaren meerdere hoogstaande thuisbatterijen ontwikkelt voor de particuliere markt. Op zoek naar een ROYPOW thuisbatterij voor jouw woning? Bekijk het assortiment hieronder.


Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (ROYPOW) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Belangrijkste kenmerken ROYPOW

Zoals vermeld worden de accu's van ROYPOW in China geproduceerd, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is. Bij deze Chinese thuisbatterijen gaat het om zogeheten alles-in-één systemen. Dit zijn thuisbatterijen met een ingebouwde omvormer. Het voordeel hiervan is dat je dus geen aparte omvormer hoeft aan te schaffen. 

De accu's van ROYPOW komen in een capaciteit van 5 kWh. Door extra batterijen paralel aan elkaar aan te sluiten kun je deze uitbreiden tot 40 kWh. Het geluidsniveau wat van de thuisbatterij afkomt is erg laag, maximaal 35 decibel. Net als de meeste thuisbatterijen ontvang je hier 10 jaar garantie op. Je kunt de prestaties continu monitoren via de ROYPOW app. De batterij is compatibel met het Internet-of-Things (IoT).

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Wat is de maximale capaciteit van een ROYPOW thuisaccu?

ROYPOW heeft slechts een model thuisbatterij voor de particuliere markt: de SUN Series (SUN5000S). Er is één model voor de Europese markt en een model met een andere power output voor de Amerikaanse markt. De capaciteit van het Europese model bedraagt 5 kWh. Deze is wel uit te breiden tot maximaal 40 kilowattuur.

Met 5 kWh kun je de volgende apparaten gebruiken; Een 60 watt gloeilamp ongeveer 83 uur laten branden of een vaatwasser ongeveer 4 uur gebruiken, afhankelijk van de energie-efficiëntie. Voor televisiekijken varieert de tijd tussen de 25 en 50 uur, afhankelijk van het energieverbruik van de tv. Op je laptop kun je ongeveer 100 uur werken. Tot slot kun je ongeveer 9 keer de was doen.

Of je nou een particulier bent, of een midden-klein bedrijf, de batterijen van ROYPOW zijn uitermate geschikt. Voor grootverbruikers hebben zij een aparte batterij ontwikkeld, de X120KT. Deze heeft een opslagcapaciteit van 209 kWh. Net als het particuliere model gaat het om een LFP batterij waarbij er geen gebruik is gemaakt van kobalt.

Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn voor het opslaan van jouw zonne-energie. Onze installateur kijkt graag met je mee om te zien hoe je het beste uit je zonnepanelen kunt halen in combinatie met een batterij voor energieopslag. De belangrijkste voordelen van ROYPOW vind je hieronder;

Voordelen

Dit zijn de grootste voordelen van ROYPOW batterijen;

  • Modulair (van 5 kilowattuur tot 40 kilowattuur)
  • Stof- en spatwaterdicht (IP65)
  • Komt met een ingebouwde omvormer
  • Prestaties monitoren via de app
>