fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

โœ” Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • Enphase batterij ervaringen

Enphase batterij ervaringen

Jerry van Es
enphase logo

Score

4.1/5

Op basis van 3 ervaringen

Goed onderzoek doen is belangrijk voor je overgaat tot aankoop. Bekijk hier de ervaringen van consumenten met de batterijen van Enphase.

Enphase thuisbatterij reviews

Je kunt hieronder de reviews en ervaringen bekijken per model. Staat jouw Enphase thuisbatterij er niet tussen? Dan hebben we nog geen reviews verzameld voor dat product.

Enphase IQ ENCHARGE 3T 3.5 kWh


Jordy Heijtenbosch

Ik ben zeer tevreden met de Enphase IQ ENCHARGE 3T. Het systeem is eenvoudig te installeren en de 3,5 kWh opslagcapaciteit voldoet perfect aan mijn energiebehoeften.

Gr. Jordy

enphase battery IQ 3T 3,5 kwh

Dhr. M Tellema

Goede aankoop. Slaat genoeg energie op en kan alle prestaties makkelijk bijhouden. Ben wel blij dat ik deze heb laten installeren want ik had het zelf niet gekund.

Enphase IQ ENCHARGE 10T


Gideon

De Enphase IQ ENCHARGE 10T doet het goed, maar had een snellere terugverdientijd gehoopt. De 10,5 kWh opslag is behoorlijk zwaar (144 kg) en de prijs is aan de hoge kant. Toch, met 15 jaar garantie ben ik redelijk tevreden met mijn aankoop.

Hulp nodig bij je eerste thuisbatterij? 

ThuisbatterijNederland is een onafhankelijk collectief van installateurs door het hele land. Wij matchen je met de installateur die het best aansluit op jouw wensen.

Bespaar tijd รจn geld en ontvang direct een vrijblijvende offerte in je mailbox! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿค‘

Controle op alle Enphase thuisbatterij reviews

Bij ThuisbatterijNederland vinden we het belangrijk dat de informatie op onze website klopt. Om te zorgen dat de Enphase batterij reviews objectief en echt zijn checken wij steeksproefgewijs alle ervaringen die mensen indienen op de website. Hierbij vragen we de persoon die de review heeft achtergelaten om aan te tonen dat hij/zij echt beschikt over het aangegeven model thuisbatterij. 

Dit doen we niet alleen voor Enphase thuisbatterijen, maar ook voor al onze andere merken. Deze kun je hier bekijken.

Over de auteur Jerry van Es

Al jarenlang ben ik gepassioneerd over duurzame energie en geloof ik in de kracht van thuisbatterijen en andere groene oplossingen. Mijn achtergrond als ondernemer heeft mij doen besluiten om Nederland verder te helpen om minder afhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Mijn motto? "Energie van Vandaag - Comfort voor Morgen"

Wat anderen over ons zeggen:

โ€œ

Fleur uit Haarlem

โ€œ

J. Gommers uit Assen

โ€œ

Thom IJben uit Hoorn

โ€œ

Mevr. Lievers uit Best

>