fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

โœ” Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • Huawei batterij ervaringen

Huawei batterij ervaringen

Jerry van Es
huawei logo

Score

4.0/5

Op basis van 3 ervaringen

Investeren in een thuisbatterij is niet iets wat je doet zonder jezelf te verdiepen. Op deze pagina hebben we alle Huawei thuisbatterij ervaringen verzameld die klanten hebben achtergelaten.

Huawei thuisbatterij reviews

Bekijk hieronder alle achtergelaten Huawei thuisbatterij reviews en ervaringen. 

Huawei Luna 2000 15 kWh


Sara Willemsen

De Huawei Luna 2000 viel helaas tegen. Hoewel de 15 kWh opslag en 7000 Wp piekvermogen indrukwekkend klinken is hij duurder dan soortgelijke accu's van andere merken. Wel werkt hij erg goed, daarom toch nog 3 sterren.

huawei 2 review

Huawei Luna 2000 5 kWh


liefhebber11

Heb nog overwogen om voor een grotere capaciteit te gaan maar 5 kilowattuur is voldoende voor mij (woon op mijzelf). De 10 jaar garantie en de mogelijkheid tot uitbreiding maken het een goede investering. De prijs is wel wat hoog.

P. van Vliet

Wij zijn erg blij met onze thuisaccu van Huawei. Het hele proces ging erg soepel via Thuisbatterij Nederland. Werd gebeld en kreeg vervolgens binnen 2 dagen een offerte toegestuurd. Installatie is vorige week uitgevoerd en kan alleen maar positief zijn. Komt gelukkig ook bijna geen geluid vanaf.

Hulp nodig bij je eerste thuisbatterij? 

ThuisbatterijNederland is een onafhankelijk collectief van installateurs door het hele land. Wij matchen je met de installateur die het best aansluit op jouw wensen.

Bespaar tijd รจn geld en ontvang direct een vrijblijvende offerte in je mailbox! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿค‘

Betrouwbaarheid van deze  Huawei batterij reviews

Het is moeilijk om alles wat op het internet gebeurd te controleren. Toch vinden wij het erg belangrijk om onze lezers goed te informeren. Om dit te doen hebben we dan ook besloten om de inkomende Huawei ervaringen en reviews steekproefgewijs te controleren op echtheid.

Zo werken we samen aan een betrouwbaar internet. Mocht je na het lezen van de klantbeoordelingen nog vragen hebben staat ons team van specialisten je graag te woord.

Over de auteur Jerry van Es

Al jarenlang ben ik gepassioneerd over duurzame energie en geloof ik in de kracht van thuisbatterijen en andere groene oplossingen. Mijn achtergrond als ondernemer heeft mij doen besluiten om Nederland verder te helpen om minder afhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Mijn motto? "Energie van Vandaag - Comfort voor Morgen"

Wat anderen over ons zeggen:

โ€œ

Fleur uit Haarlem

โ€œ

J. Gommers uit Assen

โ€œ

Thom IJben uit Hoorn

โ€œ

Mevr. Lievers uit Best

>