fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

Anker SOLIX thuisbatterij

Anker SOLIX is een Chinees merk dat van nature bekend staat om de productie van zonnepanelen en draagbare batterijen. Ze hebben dan ook veel ervaring met producten rondom (zonne-)energie. Kort geleden kwam het bedrijf met het nieuws dat het ook een eigen thuisbatterij heeft ontwikkeld; de Anker SOLIX X1. Momenteel is dit het enige model op de markt maar de verwachting is dat het aanbod in de toekomst wordt uitgebreid. Bekijk hieronder de gehele collectie thuisaccu's van Anker SOLIX.

 

Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (Anker SOLIX) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Wat kost een Anker SOLIX thuisbatterij?

De prijs van de goedkoopste thuisbatterij van Anker SOLIX bedraagt +- € 1.450,-. Momenteel heeft het merk slechts één model in de aanbieding. De prijs wordt hoger naarmate je de thuisbatterij uitbreid met meer capaciteit. 

Wat is de maximale capaciteit van een Anker SOLIX thuisaccu?

De capaciteit van thuisbatterijen van Anker SOLIX beginnen bij 5 kilowattuur. Je kunt het Power Station uitbreiden met meerdere modules tot een maximale opslag van 180 kWh. Dit moet niet verward worden met het vermogen om te ontladen. Bij Anker SOLIX bedraagt de maximale output bij uitbreiding 36.000 Wp.

Om je een idee te geven van wat je met de Anker SOLIX Met 5 kWh kun je de volgende apparaten laten draaien; je kunt een 60 watt gloeilamp ongeveer 83 uur laten branden. Daarnaast is het mogelijk om je vaatwasser 4 uur lang te gebruiken. Ook kun je tussen de 25 en 50 uur televisie kijken, wat varieert op basis van het energieverbruik van je televisie. Verder kun je ongeveer 8 keer de was doen of circa 90 uur op je laptop werken.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Anker SOLIX thuisbatterij kopen

Anker SOLIX is een merk met een uitstekende reputatie. Je kunt dit merk kopen via onze partners die een breed assortiment hanteren. Ook kunnen zij je adviseren over eventuele alternatieven. Als je besluit om een thuisbatterij te kopen via ons platform, ben je altijd gegarandeerd van een erkende installateur. Lees hier meer over de verschillende Chinese thuisbatterij merken.

Voordelen

Benieuwd waarom je zou moeten kiezen voor Anker Solix? Dit zijn de belangrijkste voordelen.

  • Gevestigde naam, Anker SOLIX produceert al jaren kwalitatieve zonnepanelen.
  • Zeer mooi en compact design wat geïnspireerd lijkt te zijn door de Tesla Powerwall 3.
  • Dankzij de forse uitbreidingsmogelijkheden zijn de thuisbatterijen van dit merk ook geschikt voor grote bedrijven
  • Het compacte design zorgt ervoor dat je minder ruimte nodig hebt om de batterij te plaatsen

Anker SOLIX overzicht

Model

Capaciteit

Richtprijs

Header

Anker SOLIX X1

5 kWh

€1.450

Het feit dat de thuisbatterij van Anker SOLIX zo positief werd ontvangen komt omdat de fabrikant al jaren actief is in de markt rondom zonne energie. Het heeft een goede reputatie en ondanks dat de productie in China plaatsvind, heeft het merk een redelijk groot marktaandeel in Amerika. Het lijkt er dan ook op dat het merk de concurrentie aan wil gaan met Tesla, dat ook oplossingen voor zonne energie biedt met eigen Tesla zonnepanelen en thuisbatterijen.  

>