fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • Batterijenhuis BV gaat Duracell thuisbatterij verkopen
Jerry van Es
Gepubliceerd op: juni 19, 2024

19 juni 2024, Purmerend - Batterijenhuis BV heeft de verkoop van Duracell thuisbatterijen in Nederland geïntroduceerd. Deze batterijen bieden huishoudens de mogelijkheid om zonne-energie op te slaan en efficiënt te gebruiken, waardoor energiekosten worden verlaagd en de ecologische voetafdruk wordt verminderd. De batterijen zijn beschikbaar in capaciteiten van 5kWh tot 25kWh en hebben een levensduur van 10.000 laadcycli, met een garantie van 10 jaar.

Optimale Energiebenutting met EMS

De Duracell thuisbatterijen zijn uitgerust met een Energy Management System (EMS), dat zorgt voor een optimale benutting van energie. Dit systeem helpt gebruikers om hun energieverbruik te maximaliseren en verspilling te minimaliseren, wat leidt tot efficiënter gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Nationwide Installatiedekking

Met gecertificeerde installateurs door het hele land, biedt Batterijenhuis BV landelijke dekking voor de installatie van deze thuisbatterijen. Ricardo Berruezo, CEO van Batterijenhuis BV, zegt: “Wij zijn verheugd om de Duracell thuisbatterijen aan ons assortiment toe te voegen. Met deze toevoeging kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij hun streven naar energieonafhankelijkheid en duurzaamheid.”

Voordelen van Duracell Thuisbatterijen

Thuisbatterijen spelen een cruciale rol in de energietransitie. Ze stellen huishoudens in staat om de door zonnepanelen opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer de zon niet schijnt, wat de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet vermindert en energiekosten verlaagt.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

 Bronnen 


Spierenburg, M. (2024, 11 juni). Batterijenhuis BV introduceert Duracell thuisbatterij op de Nederlandse Markt. Duurzaam Ondernemen.
https://www.duurzaam-ondernemen.nl/batterijenhuis-bv-introduceert-duracell-thuisbatterij-op-de-nederlandse-markt/

Insert Content Template or Symbol
Over de auteur Jerry van Es

Al jarenlang ben ik gepassioneerd over duurzame energie en geloof ik in de kracht van thuisbatterijen en andere groene oplossingen. Mijn achtergrond als ondernemer heeft mij doen besluiten om Nederland verder te helpen om minder afhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Mijn motto? "Energie van Vandaag - Comfort voor Morgen"

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wat anderen over ons zeggen:

Fleur uit Haarlem

J. Gommers uit Assen

Thom IJben uit Hoorn

Mevr. Lievers uit Best

>