fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

BYD thuisbatterij

Een toonaangevend merk dat hoogwaardige thuisbatterijen produceert is BYD.Een thuisbatterij van BYD kenmerkt zich door een hoge duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties. Naast thuisaccu's produceert de Chinese fabrikant ook Elektrische auto's. Bekijk hier de volledige collectie van thuisbatterijen van het merk Build Your Dreams.


Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (BYD) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Wat kost een BYD thuisbatterij?

De prijs van de goedkoopste thuisbatterij van BYD bedraagt +- € 2.600,-. De duurste BYD thuisbatterij kost € 6.000,-. De exacte prijs is voornamelijk afhankelijk van de opslagcapaciteit.

Wat is de maximale capaciteit van een BYD thuisaccu?

De opslagcapaciteit is doorslaggevend voor de hoeveelheid energie die een thuisaccu kan opslaan. Hoe hoger de accu capaciteit, hoe beter. BYD biedt batterijen aan met een opslag van iets meer dan 5000 watt (5,1 kWh). Je kunt deze uitbreiden tot een maximale capaciteit van 22,1 kWh.

Met 5 kWh kun je de volgende apparaten gebruiken; Je kunt ongeveer 9 wasbeurten uitvoeren, of circa 100 uur werken op je laptop. Verder is het mogelijk om tussen de 25 en 50 uur televisie te kijken, afhankelijk van het energieverbruik van je televisie. Daarnaast kun je 4 uur lang gebruikmaken van een vaatwasser, afhankelijk van de energie-efficiëntie van het apparaat. Ook kun je een 60 watt gloeilamp ongeveer 83 uur laten branden.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

BYD thuisbatterij kopen

Je kunt jouw BYD of ander merk thuisbatterij kopen via Thuisbatterij Nederland. Wij werken samen met verschillende installateurs en leveranciers waardoor we je altijd de beste accu voor jouw situatie kunnen aanbieden. Het is altijd belangrijk dat de batterij geïnstalleerd wordt door deskundige specialisten die gecertificeerd zijn door het merk om de installatie uit te voeren.

Voordelen

Elk merk onderscheidt zich door specifieke kenmerken en voordelen. Hier vind je een overzicht van de voordelen van de Build Your Dreams thuisbatterijen. 

  • Flexibel (vanaf 5,1 kilowattuur tot meer dan 22 kilowattuur
  • Veiligheid vanwege minder risico op oververhitting
  • Compatibel met veel verschillende omvormers
  • Super efficient op het gebied van ontladen

BYD thuisbatterij overzicht

Model

Capaciteit

Richtprijs

Header

BYD HVS 5.1

5,1 kWh

€2.600

BYD Battery-Box HVS 7.7 

7,7 kWh

€3.780

BYD Battery-Box HVS 10.2

10,2 kWh

€4.900

BYD Battery-Box HVM 8.3

8,3 kWh

€3.700

BYD HVM 11.0

11 kWh

€4.900

BYD HVM 16.6

16,6 kWh

€7.090

BYD biedt een breed scala aan thuisbatterijen, waaronder de populaire modellen uit de Battery-Box Premium serie, zoals HVS en HVM, die modulair zijn en kunnen worden uitgebreid tot respectievelijk 12,8 kWh en 22,1 kWh. Deze batterijen maken gebruik van Lithium Ijzerfosfaat (LFP) technologie, wat ze niet alleen veiliger maakt maar ook efficiënter in energieopslag en gebruik. De modellen die BYD aanbiedt zijn de BYD Battery-Box HVS en de BYD Battery-Box HVM. 

BYD is zonder twijfel een van de betere Chinese thuisbatterij merken die te verkrijgen is. Elk model is ontworpen om naadloos te integreren met zowel 1-fase als 3-fase omvormers, en de beschermingsklasse van deze batterijen, IP55, zorgt ervoor dat ze zowel stof- als spatwaterdicht zijn. Met een levensduur van duizenden laadcycli biedt BYD een robuuste oplossing voor duurzame energieopslag thuis.

>