fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

Pylontech thuisbatterij

Pylontech is een Chinese producent van lithium ijzerfosfaat thuisbatterijen. Een pylontech thuisbatterij is volledig modulair, wat betekent dat je de hoeveelheid zonne-energie die je maximaal kunt opslaan makkelijk kunt uitbreiden door modules toe te voegen. De populaire modellen Force H1 en Force L1 beginnen bijvoorbeeld vanaf 7,1 kilowattuur en zijn uit te breiden tot wel 24,86 kilowattuur. Deze mate van flexibiliteit zorgt ervoor dat Pylontech accu’s zowel voor particulier als zakelijk / industrieel gebruik geschikt zijn.


Sommige modellen zijn 3-fase thuisbatterijen, terwijl het bij de L1 batterijen wel 1-fase betreft. Onze partners zijn erkende Pylontech installateurs en kunnen deze thuisbatterijen dus bij jou installeren met behoud van product- en installatie garantie. 


Op basis van jouw woonsituatie kijken we graag met je mee welke thuisaccu het meest geschikt is. Vul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen

Pylontech thuisbatterij overzicht

Model

Capaciteit

Richtprijs (excl. installatie)

Header

Force H1

vanaf 7,10 kWh

vanaf €3.000

Force H2

vanaf 7,10 kWh

vanaf €3.000

Force L1

vanaf 7,10 kWh

vanaf €2.900

Voor consumenten die nog niet bekend zijn met dit merk kunnen sceptisch zijn wanneer zij horen dat Pylontech thuisbatterijen in Chiina geproduceerd worden. Dit is niet terecht. Aziatische landen zijn de afgelopen 5 jaar steeds beter geworden in het produceren van zowel zonnepanelen als thuisbatterijen. Een Pylontech thuisbatterij behoort tot de absoluta A-klasse van thuisaccu’s. 

Een thuisbatterij van Pylontech heeft in de meeste gevallen een IP rating van 55. IP55 houdt in dat deze spuitwaterdicht is en dus tegen bepaalde hoeveelheden water kan. Er zit ook zeker een nadeel aan dit merk. In tegenstelling tot bijna alle andere merken thuisbatterijen krijg je bij Pylontech ‘slechts’ 7 jaar garantie. Bij de meeste andere (Chinese) merken is dit 10 jaar. Toch hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de batterijen. Ze gaan namelijk minimaal  6.000 laadcycli mee, wat heel erg goed is!

Pylontech thuisbatterij kopen?

Een Pylontech thuisbatterij kopen doe je natuurlijk via het grootste thuisaccu platform van Nederland! Door onze samenwerkingen met installateurs vanuit het hele land kunnen wij altijd leveren en installeren voor de scherpste prijs. Daarnaast werken wij enkel samen met installateurs die ervaring hebben met batterijen van dit merk.

Voordat  je besluit om een Pylontech thuisbatterij te kopen wil je zeker weten of er geen beter alternatief is. Onze vakmensen rekenen dit graag voor je uit.

Voordelen

Hieronder sommen we de grootste voordelen op van Pylontech en haar producten.

  • 1-fase en 3-fase accu’s beschikbaar
  • Ook geschikt voor industriële toepassingen waar een hogere stroomopslag nodig is
  • De H1, H2 en L1 productlijn is simpel uit te breiden

Wat is de huidige Pylontech thuisbatterij prijs?

De Pylontech thuisbatterij prijs begint bij €835,- en loopt op tot €9.800,-. Omdat de thuisaccu’s modulair zijn kan de prijs nog hoger worden als je verschillende accu’s aan elkaar koppelt.

Wat is de maximale capaciteit van een Pylontech thuisbatterij?

De minimale capaciteit is 2,4 kWh, terwijl sommige modellen uit te breiden zijn tot maximaal 76,8 kilowattuur.

>