fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • Sessie thuisbatterij ervaringen

Sessie thuisbatterij ervaringen

Jerry van Es
sessy thuisbatterij logo

Score

4.8/5

Op basis van 76 ervaringen

Sessy is een van de meest bekende thuisbatterij oplossingen in Nederland. In dit artikel lees je meer Sessy reviews en ervaringen van consumenten.

Even tussendoor: Overweeg jij een thuisbatterij aan te schaffen, maar weet je nog niet precies welke batterij goed bij jouw situatie past, en hoeveel het gaat kosten èn opleveren? Doe dan de check via ThuisbatterijNederland! 

Sessy ervaringen

Hieronder hebben we een aantal reviews verzameld. Deze zijn afkomstig van verschillende bronnen (trustindex.io + Google reviews) om een goed beeld te geven. Verderop op deze pagina kun je doorklikken om alle ervaringen te bekijken. 


nick burger

Sessy batterij bevalt erg goed.. zeker nu er voor terugleveren betaald moet worden gaat het mooi me eigen batterij in

M van Kooten

Nu 2e Sessy besteld, 1e ging vlotjes.
Deze stevent af op een grote teleurstelling.
Levertijd bij bestellen 4-6 weken zijn nu 2 mnd verder en nog geen installatiedatum.
Telefoon wordt niet beantwoord en mails pas na een paar dagen als je geluk hebt.
Installatie formulier teruggestuurd, maar krijg nu na een week of 4 er weer een toegestuurd met de mededeling dat ze de 1e niet hebben ontvangen.
Probeer weer te bellen maar geen gehoor of de verbinding wordt verbroken.

Hoe nu verder????
Vraag alleen na 2 mnd wachten en niets te hebben gehoord naar een installatirdatum

Rudy Otten

Sinds een half jaar heb ik drie Sessy batterijen in huis. Ze bevallen goed. Je kunt de simpele modus gebruiken, echter gebruik ik het in combinatie met Home Assist en die combinatie werkt prima. Uiteraard wel eens een hick-up maar de service van Sessy lost de zaken snel op.

Casper

Ik heb redelijk veel zonnepanelen 24 stuks en heb 2 batterijen en een dynamisch contract.
Nu dacht ik de accu te kunnen gebruiken om op de goedkoopste uren de zonne energie op te slaan en zeker niet te verkopen. Maar hij gaat dan inkopen. Iets wat totaal niet nodig is. En maakt gebruik van het net metde energie belasting enz er boven op. Dat is toch niet goedkoop. Het is toch veel goedkoper om de accu te vullen met de zonne energie van de panelen. Maar dit doet hij niet waardoor ik nu minder verdien met een accu dan zonder accu op een vast contract. Dit werkt echt waardeloos. Weg gegooid geld. Ik heb nog nooit zoveel voor de energie rekening moeten betalen in de afgelopen 4 jaar.Ook al gechat met de waardeloze ai chat die alleen maar verkeerde adviezen geeft. Daar mijn emailadres achtergelaten. Zodat een medewerker mij kon terug mailen om me als nog te helpen. Niks gehoord.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en ontdek binnen 1 minuut of een thuisbatterij voor jou interessant is. 

Dit is volledig vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Controle op alle Sessy thuisbatterij reviews

Wij doen er alles aan om juiste informatie met de consument te delen. Zeker in het geval van klantervaringen is dit extra belangrijk. Bij reviews die mensen op Thuisbatterij Nederland achter laten checken wij zelf of deze aan de huisregels voldoen en ook gebasseerd zijn op echte ervaringen.

In dit geval zijn deze Sessy ervaringen afkomstig van externe websites. Wil je meer weten over dit merk? Bekijk dan hier alle specificaties van de Sessy thuisbatterij!

Sessy is samen met Zonneplan de bekendste installateur van batterijen voor energieopslag. Andere populaire merken zijn Enphase en Huawei

Over de auteur Jerry van Es

Al jarenlang ben ik gepassioneerd over duurzame energie en geloof ik in de kracht van thuisbatterijen en andere groene oplossingen. Mijn achtergrond als ondernemer heeft mij doen besluiten om Nederland verder te helpen om minder afhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Mijn motto? "Energie van Vandaag - Comfort voor Morgen"

Wat anderen over ons zeggen:

Fleur uit Haarlem

J. Gommers uit Assen

Thom IJben uit Hoorn

Mevr. Lievers uit Best

>