fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

Sessy thuisbatterij

Sessy laat met hun slimme thuisbatterij zien dat we ook in Nederland technisch kunnen voorlopen in de wereld van energieopslag. De Sessy thuisbatterij weet dankzij zijn slimme functies zijn efficiëntie te optimaliseren waardoor je jouw thuisaccu zo snel mogelijk kunt terugverdienen. Sessy werkt als volgt: wanneer de energieprijzen laag zijn slaat de batterij zoveel mogelijk energie op om deze te gebruiken op momenten dat de stroomprijzen weer hoger zijn. 


Sessy heeft binnen korte tijd veel interesse weten te wekken van huishoudens door heel Nederland.


Wat is de prijs van een Sessy thuisbatterij?

De Sessy thuisbatterij kost €3.550,- voor een batterij met 5 kWh bruikbare capaciteit. Je betaalt daarnaast een bedrag van €400,- om de batterij door een erkende Sessy installateur te laten installeren.

Hiermee zit de thuisbatterij qua kosten in het middensegment. Een voordeel is dat je de thuisbatterij sneller kunt terugverdienen dankzij de slimme functies.

Let op: Sommige thuisbatterij partners kunnen de batterij goedkoper inkopen.

>> Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (Sessy) batterij je nodig hebt. Vul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Sessy specificaties

Hieronder vind je alle Sessy specificaties duidelijk uiteengezet.

Wat?


LiFePO4

Capaciteit

5 kWh

Garantie

10 jaar op de batterij, 5 jaar op de ingebouwde omvormer

Gewicht

46 kg

Ontladen

1,7 kW

Laadcycli

6.000+

Aantal fasen

1-fase + 3-fase

Uit te breiden?

Ja, tot maximaal 30 kilowattuur

slimme thuisbatterij

Bron: Sessy.nl

Wat is de maximale capaciteit van een Sessy thuisaccu?

Een enkele Sessy thuisbatterij heeft een bruikbare capaciteit van 5 kWh. Per fase kun je twee thuisaccu's met elkaar combineren. Maak je gebruik van 1-fase kun je maximaal twee Sessy batterijen combineren. Wanneer je gebruik maakt van een 3-fase systeem kun je 6 modellen combineren om tot een totaal capaciteit van 30 kWh te komen.

Om inzicht te bieden in de toepassingen van de opgeslagen energie, is hier een opsomming van activiteiten die je met 5 kilowattuur elektriciteit kunt uitvoeren;

  • Ongeveer 100 uur werken op je laptop
  • Afhankelijk van het stroomverbruik van je televisie tot wel 48 uur TV kijken
  • 6-10 keer je wasmachine laten draaien
  • Een 60-watt gloeilamp laten schijnen voor 83 uur
  • De vaatwasmachine ongeveer 4 uur laten draaien, afhankelijk van de energie-efficiëntie van het apparaat

Sessy adviseert om één thuisbatterij te plaatsen voor elke +- 3500 kWh aan energieverbruik in jouw woning. 

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Sessy thuisbatterij kopen

Een Sessy thuisbatterij kopen is een uitstekende beslissing als je vooral gebruik wil maken van verschillende energietarieven gedurende de dag. Of een thuisbatterij van Sessy de ideale optie is voor jouw huishouden hangt af van je situatie. Om dit te bepalen kijken onze specialisten vrijblijvend met je mee naar jouw energieverbruik en eventuele zonnepanelen opstelling. Op basis hiervan kunnen we je precies adviseren welk merk thuisbatterij en hoeveel kWh opslag je nodig hebt om optimaal te profiteren van energie opslag.

Voordelen

Je bent natuurlijk ook benieuwd naar de Sessy thuisbatterij voordelen. Op basis van ons onderzoek en een vergelijking met andere modellen zijn dit de grootste voordelen.

  • Het systeem herkent wanneer de batterij het best kan ontladen of laden, dankzij de slimme functie.
  • Een grote actieve community van Sessy eigenaren
  • Geschikt voor alle PV omvormers
  • Lithium ijzerfosfaat batterij type voor optimale efficiëntie
>