fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

LG Chem thuisbatterij

Dat de technische ontwikkelingen in Zuid Korea super hard gaan is wel terug te zien aan de vele thuisbatterij merken die het land voortbrengt. Een hiervan is LG Chem, een officiële afdeling van het bekende LG. LG thuisbatterijen staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Ze hebben een breed aanbod van verschillende type accu's in verschillende prijsklassen. Bekijk het volledige assortiment hieronder.


Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (LG) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Wat is de prijs van een LG thuisbatterij?

Het goedkoopste model thuisbatterij van LG kost € 2.700,-. De duurste LG thuisbatterij kost € 7.475,-. De exacte prijs is voornamelijk afhankelijk van de opslagcapaciteit.

Wat is de maximale capaciteit van een LG Chem thuisaccu?

Bij LG Chem is de laagst beschikbare opslagcapaciteit 6,5 kWh. De batterij met de grootste capaciteit is de LG Chem RESU 16H Prima. Dit model kan 16 kWh aan energie opslaan.

Om een beeld te krijgen wat je precies kunt met de opgeslagen energie hebben we een overzicht gemaakt wat je met 5 kilowattuur aan stroom kunt;

  • Een gloeilamp van 60 watt, 83 uur laten branden
  • Tussen de 25 - 50 uur televisie kijken (afhankelijk van het energieverbruik van jouw TV)
  • 4 uur lang de vaatwasser gebruiken (schatting op basis van hoe energiezuinig jouw apparaat is)
  • Ongeveer 100 uur lang op je laptop werken
  • +- 9 wasbeurten draaien 

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

LG Chem thuisbatterij kopen

Overweeg je de aankoop van een LG thuisbatterij? Geen probleem! Bij ThuisbatterijNederland kun je gemakkelijk offertes aanvragen voor zowel de koop als de montage van thuisbatterijen van meer dan 10 verschillende fabrikanten. Onze experts bieden vrijblijvend advies op maat over je energieverbruik om ervoor te zorgen dat je de perfecte thuisbatterij oplossing in huis haalt. 

Voordelen

Elk merk heeft eigen kenmerken en eigenschappen. Hieronder een overzicht van de LG thuisbatterij voordelen. Zodra LG nieuwe producten lanceert zullen wij de voordelen weer van een update voorzien.

  • Goede merkreputatie
  • Niet alle batterijen van LG Chem zijn modulair
  • Lichtgewicht accu's en een klein formaat
  • 6000 gegarandeerde laadcycli

LG thuisbatterij overzicht

Model

Capaciteit

Richtprijs

Header

LG RESU 6,5 kWh

6,5 kWh

€2.700

LG RESU 10 LV

9,8 kWh

€3.400

LG Chem Resu 10H Prime

9,6 kWh

€3.520

LG Chem Resu 16H Prime

16 kWh

€7.475

De kwaliteit van LG thuisbatterijen staat buiten kijf en ondanks de hoge kwaliteitseisen zijn de prijzen niet veel hoger dan vergelijkbare batterijen op de markt. Op iedere thuisbatterij van LG Chem zit een standaard garantie van 10 jaar. Met het aanbod van een minimum capaciteit van 6,5 kilowattuur tot maximaal 16 kWh, waarmee je energie kunt opslaan voor zeer grote huishoudens. 

De thuisaccu's van LG zijn onder te verdelen in twee groepen; High Voltage (400V) en Low Voltage (48V), beide met eigen eigenschappen en kenmerken. De HV modellen zijn te combineren met zowel fase-1 als fase-3 omvormers maar zijn niet uit te breiden. De LV modellen zijn wel uitbreidbaar met behulp van de LG RESU Plus Uitbreidingsset.

>