fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

ENWALL thuisbatterij

ENWALL is de nieuwste revolutie op het gebied van thuisbatterijen. Deze batterij maakt namelijk gebruik van supercondensator technologie. De batterij is ontworpen door ENERCAP, een gerenommeerd bedrijf in de markt van energieopslag. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor staan in Londen. De ENWALL thuisbatterij beschikt over specificaties die ver vooruitlopen op huidige batterij technologieën in de markt.


ENWALL supercondensator batterij

De ENWALL thuisbatterij maakt gebruik van de nieuwste supercondensator en solid state technologie, wat veel voordelen oplevert;

  • De batterij laadt zeer snel op
  • De thuisbatterij gaat een heel leven lang mee, namelijk 500.000 cycli. De meeste LFP batterijen hebben een levensduur van maximaal 6000 laadcycli, evenals andere soorten.
  • Uitstekend geschikt als off-grid oplossing
  • Bevat geen schadelijke chemicaliën
  • Je kunt de batterij direct in het stopcontact steken (plug-en-play)
ENWALL ENERCAP supercondensator

Bron: ENWALL ENERCAP

>> Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke batterij bij jouw situatie past. Vul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

ENWALL specificaties

Hieronder vind je alle ENWALL specificaties duidelijk uiteengezet.

Wat?


Supercondensator

Capaciteit

Verkrijgbaar in 5 kWh, 10 kWh, 15 kWh en 20 kWh

Garantie

10 jaar

Laadcycli

500.000

Aantal fasen

1-fase + 3-fase

Uit te breiden?

Ja, tot maximaal 20 kilowattuur

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en ontdek binnen 1 minuut of een thuisbatterij voor jou interessant is. 

Dit is volledig vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Hoge prestaties

De ENWALL is echt een schok voor de andere producenten die zich vooral focussen op lithium- of zoutwaterbatterijen. Hoewel beide soorten batterijen eigen voor- en nadelen hebben, is er nog niets wat in de buurt komt van een supercondensator batterij als de ENWALL. In de toekomst zullen we nog veel meer productenten gaan zien die hierop gaan inspringen, maar voorlopig heeft ENWALL nog het monopolie in handen. 

Juist door de extreem lange levensduur en het niet bevatten van schadelijke stoffen is het een perfect alternatief voor zoutwater thuisbatterijen zoals de GREENROCK. 

Interesse in een ENWALL thuisbatterij?

Heb jij interesse in een ENWALL thuisbatterij of juist een ander merk of type? ThuisbatterijNederland werkt samen met verschillende installateurs door heel Nederland. Vul ons formulier in en geef zo specifiek mogelijk je wensen aan, dan kunnen wij je met de juiste installateur matchen en profiteer ook van de voordelen van energieopslag.

>