fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

Sigenergy SigenStor thuisbatterij

Een van de populairste thuisaccu's van dit moment is de SigenStor batterij van Sigenergy. De reden hiervoor is dat deze batterij, zeker in combinatie met een energiecontract van Frank Energie, veruit het meest rendabel is. Omdat het met de Sigenergy thuisbatterij mogelijk is om te handelen op de onbalansmarkt kunnen gebruikers met gemak een rendement behalen van €1.000 - €1.800 op jaarbasis. Bekijk de collectie hieronder.


Onze specialisten kijken graag kosteloos en vrijblijvend met je mee om te bepalen welke (Enphase) batterij je nodig hebtVul hier ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen, of kijk hieronder verder naar het aanbod.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Voor ieder huishouden de juiste capaciteit

Naast de perfecte eigenschappen voor het handelen op de onbalansmarkt is er nog een reden waarom de Sigenergy SigenStor zo populair is. De thuisbatterij is namelijk verkrijgbaar in veel verschillende opslagcapaciteiten. Zo is er voor de kleine huishoudens de SigenStor 5.38 kWh. Een thuisbatterij met deze capaciteit is goed geschikt voor een 1 of 2-persoons huishouden. 

Voor de grotere energieverbruikers of woningen met een groot aantal zonnepanelen komt de SigenStor ook in capaciteiten van 8.06 kWh, 16.12 kWh en zelfs 24.18 kWh.

Sigenergy in Nederland verkrijgen is geen probleem meer. ThuisbatterijNederland werkt samen met meerdere erkende  installateurs en leveranciers die gespecialiseerd zijn in het installeren van de Sigenergy thuisbatterij. 

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de Sigenergy SigenStor batterij:

  • Laadt zeer snel op; thuisbatterijen van Sigenergy laden extra snel op dankzij het ingebouwde algoritme.
  • Speciaal voor de onbalansmarkt; als een van de weinigen batterijen in de markt kun je met SigenStor profiteren van onbalans
  • Schaalbaar; door meerdere baterijen te combineren kun je de capaciteit creëeren die jouw woning of bedrijf nodig heeft.

Sigenergy perfect in combinatie met elektrische auto

De thuisbatterijen van Sigenergy zijn perfect voor het opladen van je elektrische auto, dankzij de ingebouwde SigenStor laadmodule. Omgekeerd geldt hetzelfde, je kunt ook de energie van je elektrische auto weer gebruiken om als noodstroom te gebruiken of om weer terug te leveren aan het stroomnet. Deze functionaliteit noemt men bi-directioneel laden.

Wanneer je kiest voor een SigenStor thuisaccu krijg je automatisch toegang tot de MySigen app. De installateur zal ervoor zorgen dat alles goed wordt uitgelegd zodat je ook precies weet wat je voor je hebt. De app geeft je toegang tot alle belangrijke data; energieverbruik, oeveelheid opgewekte energie, hoeveel procent de batterij is opgeladen en nog veel meer.

sigenergy sigenstor batterij

Bron: Sigenergy.com/nl/

>