fbpx

Emaldo Power Core

De prijs die we op deze pagina communiceren voor de Emaldo Power Core is inclusief volledige installatie.

Tip! - Deze thuisbatterij van Emaldo is modulair uit te breiden tot een capaciteit van 15,36 kWh (of 86kWh bij het aaneenschakelen van meerdere batterijen)

Hoeveel opslagcapaciteit heeft jouw huishouden nodig?
Vraag het de specialist!

Of je nou weinig of veel stroom wil opslaan, de Emaldo Power Core maakt het mogelijk. Deze batterij begint met een instap capaciteit van 5,12 kWh, die je gemakkelijk kunt uitbreiden tot 15,36 kilowattuur (3 x 5,12). Mocht dat nog niet genoeg zijn kun je meerdere Power Core's aan elkaar verbinden.  Het fijne hieraan is dat je gemakkelijk kunt uitbreiden bij veranderende energiebehoeften, zonder daarvoor hoge kosten kwijt te zijn. Net als de meeste batterijen maakt ook Emaldo gebruik van LiFePO4 technologie.

De Power Core is uniek in verschillende opzichten. Het is meer dan 'slechts' een thuisbatterij. Het is een alles-in-éen oplossing met ingebouwde omvormer maar ook een autolader voor elektrische auto's.

Naast de modulaire opslag, zijn de prestaties van de batterij erg goed. De Emaldo Power Core is namelijk in staat om tot 10,8 kW te ontladen. Dit is erg hoog en maakt het mogelijk om ook grote en zware apparaten op opgeslagen stroom te laten draaien. Denk hierbij aan airconditioners, maar ook wasmachines of elektrische ovens. Het ingangsvermogen dat zonnepanelen kunnen leveren is 18.000 W. Dit betekent dat ook als je een installatie met zeer veel zonnepanelen hebt, de capaciteit volledig gebruikt kan worden.

Tot slot is het goed om te weten dat deze variant, de Emaldo Power Core, ook verkrijgbaar is met slimme sturing software. Net als bijvoorbeeld de accu's van Alpha ESS kun je hiermee handelen op de energiemarkt. De batterij zal precies weten wanneer er stroom moet worden ingekocht of juist moet worden teruggeleverd.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en ontdek binnen 1 minuut of een thuisbatterij voor jou interessant is. 

Dit is volledig vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

Hoeveel capaciteit heeft de Emaldo Power Core?

De Emaldo Power Core heeft een basiscapaciteit van 5,12 kilowattuur en kan tot 10.800 W ontladen.

Waar vind ik de Emaldo Power Core datasheet?

Je kunt de Emaldo Power Core datasheet hier downloaden. Ook vind je hier de handleiding.

Wat is de prijs van de Emaldo Power Core?

De prijs van de Emaldo Power Core begint bij €6.500, inclusief BTW en volledige installatie. Hierbij heb je ruim 5 kWh aan bruikbare capaciteit. Vul ons formulier in om de laagste prijs van deze batterij inclusief installatie op te vragen.

Ervaringen en reviews - Emaldo Power Core

Op zoek naar een Emaldo Power Core review? Hieronder kun je de beoordelingen van anderen zien. Wij controleren de ingezonden Emaldo Power Core ervaringen steekproefsgewijs op echtheid, om te zorgen dat er alleen betrouwbare reviews terug te vinden zijn die je kunnen helpen bij je aankoopbesluit.


Merk

Emaldo

Opslag (kWh)

5,12

Laad / ontlaad vermogen (WP)

10.800 W

Soort batterij

Lithium IJzerfosfaat

Gewicht

58,5

Aantal fasen

1-fase, 3-fase

Garantie

10 jaar

IP-classificatie Waterdichtheid

Niet beschikbaar

Aantal laadcycli

6000

Modulair uitbreidbaar

Ja, tot 15,36 kilowattuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Emaldo Power Core” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat anderen over ons zeggen:

Fleur uit Haarlem

J. Gommers uit Assen

Thom IJben uit Hoorn

>