fbpx

Een Thuisbatterij iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of een Thuisbatterij interessant kan zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • EcoFlow lanceert Delta Pro 3: De ‘nieuwe standaard’ in draagbare thuisbatterijen
Jerry van Es
Gepubliceerd op: juni 27, 2024

27 juni 2024, Purmerend - De nieuwe EcoFlow Delta Pro 3 power station biedt een indrukwekkende combinatie van krachtige prestaties en veelzijdige toepassingen. Deze draagbare thuisbatterij is ontworpen om zowel thuis als onderweg betrouwbare stroom te leveren, met een opslagcapaciteit van 3,6 kWh die uitbreidbaar is tot 25 kWh met extra batterijen en accessoires.

Snel en efficiënt opladen

Een van de opvallende kenmerken van de Delta Pro 3 is het snelle laadvermogen: het kan in slechts 50 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen. Daarnaast biedt het meerdere oplaadopties, waaronder AC (1800W), zonnepanelen (2600W), en gasgeneratoren (3200W), waardoor het totale oplaadvermogen tot 7000W kan bedragen. Het apparaat beschikt over een LiFePO4 (LFP) batterij, wat zorgt voor een langere levensduur.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Het ontwerp is gebruiksvriendelijk met een groot LCD-scherm dat essentiële informatie zoals laadtijden en waarschuwingen weergeeft. Het apparaat heeft een reeks poorten voor verschillende toepassingen, inclusief USB-A, USB-C, en meerdere AC-uitgangen, wat het ideaal maakt voor kamperen, noodstroomvoorzieningen, en off-grid situaties.

Slim thuisenergiebeheer

EcoFlow biedt ook een Smart Home Panel aan, waarmee gebruikers de Delta Pro 3 kunnen integreren met hun thuisnetwerk voor naadloze stroombeheer en kostenbesparingen. Deze slimme panelen kunnen helpen bij het benutten van goedkopere energie tijdens daluren en het opslaan van stroom voor gebruik tijdens piekuren.

Lancering en garantie

Het product, dat officieel werd gelanceerd op 24 juni 2024, komt met een vijfjarige garantie, wat vertrouwen geeft in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Delta Pro 3.

Helaas zal deze batterij nog niet verkrijgbaar zuijn in Nederland. Voor meer informatie over de Delta Pro 3 en om te zien hoe het kan passen bij jouw energiebehoeften, kun je de details bekijken op de website van EcoFlow.

Energieopslag kan best ingewikkeld zijn...

Overweeg jij een thuisbatterij voor jouw woning, maar weet je niet zo goed wel merk en type aansluit bij jouw energiebehoeften of zonnepanelen installatie? 

Wij helpen je graag. Klik op de oranje knop en aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je binnen 24 uur vrijblijvend en GRATIS advies voor jouw ideale accu set-up!

 Bronnen 


Ricker, T. (2024, 25 juni). EcoFlow’s new solar generator is a portable powerhouse. The Verge. https://www.theverge.com/2024/6/24/24182250/ecoflow-delta-pro-3-price-specs-blackout-generator-van-rv

Insert Content Template or Symbol
Over de auteur Jerry van Es

Al jarenlang ben ik gepassioneerd over duurzame energie en geloof ik in de kracht van thuisbatterijen en andere groene oplossingen. Mijn achtergrond als ondernemer heeft mij doen besluiten om Nederland verder te helpen om minder afhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Mijn motto? "Energie van Vandaag - Comfort voor Morgen"

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wat anderen over ons zeggen:

Fleur uit Haarlem

J. Gommers uit Assen

Thom IJben uit Hoorn

Mevr. Lievers uit Best

>